December 2022

2 januari 2023 - Rotterdam, Nederland

Op 1 december lande ik weer op eigen bodem 🇳🇱! Toch weer heerlijk om weer thuis te zijn. De eerste 2 dagen waren een beetje raar, toch een beetje jetlag. Het werd al om 17 u donker, daar moest ik wel aan wennen. 
Op 3 december werd de verjaardag van Boukje en Hidde gevierd in Leiden bij Hidden en Laura. Waarschijnlijk voor het laatst in leiden, want er zijn plannen om een huis te kopen in 2023……🏠!
Een week later reisde ik af naar Gorinchem…..eindelijk zou er wat aan mijn voortanden gedaan worden. Hier liep ik al 2,5 jaar mee te tobben. Er zou een implantaat geplaatst worden en dan 4 maanden later een nieuwe brug. Helaas pakte dit wat anders uit. Geen implantaat, maar het werd een kaakbot opbouw! Dit leidde tot een dubbeldik gezicht en best wel veel pijn…….een week ziek thuis! 
Gelukkig komt aan alles een eind, zo ook aan dit kleine drama 😜!
Met de 🤶 🧑‍🎄🎄in aantocht werd de boom neergezet en voorbereidingen getroffen. Kerstavond waren we gezellig met alle kids inclusief Gerard en Kie op het thuishonk….. De Cayennehof. Na dat de 🎁 kadootjes waren uitwisselde deden we een pub quiz. Waar natuurlijk prijzen 💰🏆🤑 aan verbonden waren. Louietje vond alles prachtig en was helemaal in haar nopjes met het poezen puzzeltje! Na lekker gegourmet te hebben, was er nog een prijsuitreiking met hilarische prijzen 🤣🤣. 
Als vanouds werd het Nieuwe Jaar met Ils en Erik ingeluid. 
Het wordt een bewogen 2023 met het slagen van Hidde😱, trouwen van Maaike 😘en Sander, Boukje en Ruben❤️ en wie weet wat er nog meer op de planning staat……..🤔!
Wij gaan in elk geval maar een beetje extra sparen🤣!

Foto’s